Drakentemmer

Twee acteurs vertellen het verhaal met woorden, liedjes en tekeningen. Met bordkrijt wordt deze voorstelling verbeeld en soms ook weer uitgeveegd. Thema: jezelf durven zijn en vriendschap

Stapelgek

Valentijn verbeeldt het stapelgekke verhaal over bouwen, stapelen, doorzetten, samenwerken en nooit opgeven. Zonder woorden, met veel (bouw)geluiden en grappige situaties met blokjes en houten poppetjes laten de spelers het spannende en gedurfde plan zien.

Satijntje boek bestellen met korting !

Ons prentenboek over Satijntje is gedrukt! We overhandigden het eerste exemplaar aan onze allertrouwste fans. Ze vonden het prachtig! Dit bijzondere moment is terug te kijken in onderstaande video.

Vanaf nu is het boek te koop bij Boekhandel Riemer Barth in Meppel. Je kan het natuurlijk ook bestellen door ons een mail te sturen. Leuke cadeau-tip voor Sinterklaas of kerst!

Het boek is vanaf nu te bestellen van 24,95  voor €14,95 (excl. €5,- verzendkosten) Wilt u het boek bestellen? 
Klik dan op onderstaande button

Home

by | Sep 18, 2018

Valentijn Productiehuis

Productiehuis Valentijn brengt sfeervolle voorstellingen voor jonge kinderen en organiseert en stimuleert activiteiten op het gebied van poppentheater.

Lees Meer >>

Onze mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen. Vind uit wie ze zijn!

Lees Meer >>

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen